Ferge Kristiansand

Ferge Kristiansand - Hirtshals - her finner du informasjon og lenke til ferge mellom Kristiansand og Hirtshals i Danmark.

Kristiansand på Sørlandet er et yndet reisemål for barn i alle aldre.

Color Line seiler rute mellom Hirtshals i Danmark og Kristiansand på Sørlandet. Her finner du rutetider for ferge mellom Kristiansand og Hirthals, i tillegg til oppdatert trafikkinformasjon og eventuelle avvik på rutene Larvik - Hirtshals, Kristiansand - Hirtshals, Sandefjord - Strømstad og Oslo - Kiel.

Fjord Line seiler også mellom Kristiansand og Hirthals. Her finner du rutetider og lenker til kort og praktisk informasjon om Kristiansand og Hirthals.

Her er noen lenker til noen vilkårlig valgte ferger for Sørlandet:

- Se informasjon om fergeruter, seilingstider og eventuelle avvik på rutene Larvik - Hirtshals, Kristiansand - Hirtshals, Sandefjord - Strømstad og Oslo - Kiel. Av Color Line. - "Å reise handler om mer enn å komme fra A til B. Selve reisen er en del av livene våre, og enten det dreier seg om å reise fra noen, komme hjem til noen eller rett og slett la seg imponere av naturen rundt seg, er vår jobb å gi deg gode opplevelser." - Lenke til rutetabell for fergesambandet Horten - Moss. Horten ligger i Vestfold og Moss i Østfold. Ferge krysser Oslofjorden og forkorter reise mellom Sørlandet og Østfold med mange mil. Fergeruter.net presenterer.

Her finner også mer informasjon om ferger for området Sørlandet.

Les mer om Sørlandet på iagder.com.

Lenger ned på sida finner du lenker til andre fergeruter, muligens i andre farvann.

Finn din fergerute og les mer om ferger:
Danmark     Horten - Moss     Kiel     København     Kristiansand     Nesodden    
ferjeruter.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern